Ново хоби, нови интереси, ново развлечение - това съветват звездите

...
Ново хоби, нови интереси, ново развлечение - това съветват звездите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Намерете си ново развлечение и стойте далеч от старите си проблеми

Ново занимание, нови ползи, ново забавление - това поучават звездите да потърси една от зодиите през днешния ден, с цел да се отдалечи от старите си проблеми и да прогони отрицателните си мисли.

Овен

Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).

Телец

Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае, да Ви достави малко наслаждение - да вземем за пример да Ви нахрани с нещо вкусно с лъжичка, да Ви заведе на някакво културно мероприятие или да Ви изпее приспивна ария. Не го „ отрязвайте ” - дано се разнообразява! Възможно е по този метод да си уредите късмет да получите и нещо в подмяна.
 

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.
 

Рак

Днешният ден ви хвърля от една пристрастеност към друга, носи непредвидени обрати, изправя ви пред генерални промени и решения в живота. Ден на апел, каквото търсите, ще го намерите, ще се доближите до заветна фантазия. Интуитивно избирате вярната посока, а и към вас се движат точните хора. Всичко, което започнете, ще се развие блестящо, ще ви донесе пари и късмет в кариерата, ще възобнови контракти и персонални връзки.
 

Лъв

Днес, в случй на проблеми във Ващия персонален живот, звездите Ви предлагат, да се обърнете за съвет към някого, който не познава персонално Вашия обичан човек и за пръв път чува за Вашата не лека витална обстановка. Това би позвололо препоръките му да бъдат непреднамерени и безпристрастни, а също - истински и вероятни за реализация.
 

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.
 

Везни

Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста мъчно е да се каже, дали новооткритото качество на обичания човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е напълно правилно!
 

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...
 

Стрелец

Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.
 

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.
 

Водолей

Денят е обвързван с доста обилни разноски. Помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, а не несъразмерна, тъй като другояче ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски качества. Днес няма кой да отцени това. Отношенията с роднините не се подреждат доста удобно. В най-неподходящия миг ще припомнят за себе си натрупалите се несъгласия. Вие сте избухливи и раздразнителни, само че бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкоз елементарно да се успокоят.
 

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР