Ново четвърто изпитание пред симпатичните геймъри в „The Ultimate Nerd

...
Ново четвърто изпитание пред симпатичните геймъри в „The Ultimate Nerd
Коментари Харесай

Нова порция изпитания пред нърдовете в „Новакът“

Ново четвърто тестване пред симпатичните геймъри в „ The Ultimate Nerd Challenge” разделя нърдовете на тимове, а с цел да завоюват заветната победна точка, героите би трябвало да се оправят с поредност от загадки в предизвикателство за ескейп стая. Какво ще се случи и кой ще бъде първенец, гледайте в новия епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.

Ани и Алфата имат еднакъв брой точки в решаващия стадий от надпреварата. В четвъртото тестване геймърите би трябвало да играят в тимове по двама, като Вал би трябвало да се бори за успеха паралелно до обекта на възприятията му. Другият тим, в който влизат Алфата и Жеко, се сработва мъчно, само че не липсват комични моменти. А задачата пред нърдовете е да сглобят комплициран пъзел, с цел да излязат от ескейп стая. Как стартира играта, гледайте във Vbox7.com.

След диалог с Ани, Вал стартира да изпитва мощни терзания по какъв начин единственото момиче в групата ще одобри истината за същинските му геймърски умения. Междувременно Алфата припомня на „ новака “ за ангажимента им – с цел да пази тайната му, Ани не би трябвало да печели. В решаващия миг от конкуренцията, Вал би трябвало да направи сложен избор, от който зависи кой ще победи в четвъртия кръг от „ The Ultimate Nerd Challenge”.

Кой ще завоюва? Ще саботира ли Вал за повторно Ани? Как ще се развият връзките сред героите? Не пропускайте да разберете отговорите в новия епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР