Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман смята, че трябва

...
Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман смята, че трябва
Коментари Харесай

Нагелсман: Треньорът на Байерн трябва да се вслушва в мнението на опитните играчи

Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман счита, че би трябвало да се влушва в мнението на опитните играчи на отбора.

" Играчите на Байерн не желаят някакъв специфичен статут, те желаят триумфи. Трябва да се проведат малко повече диалози с опитните футболисти. Те също са доста авторитетни в съблекалнята. Хубаво е да се вслушаш в мнението им. Това е извънредно значимо.

Играчите би трябвало да се усещат удобно с това, което вършиме: с атмосферата, само че и с метода на трениране. Футболът е игра за футболистите. Като треньор не сте там, с цел да вършиме всичко самичък. Играчите би трябвало да схванат какво желаете от тях и да ги ползват на терена.

Ако заемате избрана управителна позиция в млада възраст, би трябвало да сте уверени в концепциите си, в пътя си. Трябва да сте уверени в себе си. В последна сметка рефренът на Байерн " Mia san mia " значи: Трябва да сте уверени в личния си път, да не се облягате на постигнатото, а да продължите напред. Да имате самочувствие и да знаете, че всичко може да бъде реализирано. Демонстрирайте вярата, че може да съумеете, че желаете да печелите трофеи ", сподели Нагелсман пред Bild am Sonntag.
 Нагелсман желае Дани Олмо или Киеза в Байерн
Нагелсман желае Дани Олмо или Киеза в Байерн

Трансфер на този стадий е малко вероятен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР