Новият старши треньор на Майнц 05 - Бо Свенсон подписа

...
Новият старши треньор на Майнц 05 - Бо Свенсон подписа
Коментари Харесай

Майнц представи нов треньор и подписа дългосрочен

Новият старши треньор на Майнц 05 - Бо Свенсон подписа контракт до лятото на 2024 година с клуба от Първа Бундеслига. Това бе оповестено през днешния ден публично и той бе показан като ментор на отбора. Свенсон е четвъртият ментор на отбора от началото на сезона, само че подписа договор за 3,5 години и от клуба имат предпочитание да градят дълготраен план отпред с него.

Jetzt ist es offiziell: Bo Svensson wird unser neuer Trainer. Willkommen zurück, Coach!
Alle Infos:
— 1. FSV Mainz 05 (@1FSVMainz05)
"Идентичността е ключът за мен. Точно методът, по който се показване и играем. Никога няма гаранции, че ще печелим мачовете ни, само че можем да демонстрираме експанзия, воля за победа и предпочитание за положително показване. Това са нашите съществени цели ", разяснява 41-годишният датчанин.

Майнц 05 е на 17-то място в класирането в шампионата на Германия с актив от единствено 6 точки. "Клубът постоянно ще има особено място в моето сърце. Не единствено клубът, само че и градът. Той е извънредно значима част от живота ми ", сподели още Свенсон, който е четвъртият треньор на Майнц 05 през сегашния сезон. Първият дуел на датчанина отпред на Майнц 05 ще бъде против Айнтрахт Франкфурт в събота.
Бундеслига 15 кръг, събота 9 януари  Майнц 05 16:30предстои  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР