Новият старши треньор на Крумовград Велислав Вуцов сподели впечатленията си

...
Новият старши треньор на Крумовград Велислав Вуцов сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Вуцов след дебюта: Ако седна като балерина на пейката и танцувам, няма да се получат нещата

Новият старши треньор на Крумовград Велислав Вуцов показа усещанията си след първия си мач отпред на отбора, който приключи с победа с 1:0 над дубъла на Лудогорец. 

" Много сложен мач. Много благодаря на момчетата. Футболът, който играхме не е този, който желая аз. Надявам се, че допустимо най-бързо ще влезем в стила, който аз желая. Шапки долу за себераздаването, духа, упоритостта, желанието. Имаше няколко положения пред нашата врата, само че ние имаме пет греди. Можехме да вкараме втори гол и да затворим мача. Всички желаеха да се показват по най-хубавия метод ", стартира Вуцов.

Едно от позитивните неща бяха желанието и упоритостта. На базата, на която стъпваме, е доста добра. Ужасно ми е хубаво да се завърна. Всичките ми мачове когато съм започвал като треньор са били с победа като се изключи едно тъждество на Черно море с Левски ", сподели още той. 

" Ако седна като балерина на пейката и танцувам, няма да се получат нещата. Предпочитам да съм нападателен. Много работим. От зона започваме да играем преса. Време би трябвало да свикнат с това, което желая ", добави новият треньор на Крумовград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР