Новият старши треньор на Берое Николай Киров заяви, че ръководството

...
Новият старши треньор на Берое Николай Киров заяви, че ръководството
Коментари Харесай

Николай Киров: За мен е чест и отговорност да бъда начело на Берое

Новият старши треньор на Берое Николай Киров съобщи, че управлението на клуба не е показало последна цел пред него, след назначението му на позицията.

Той бе показан пред медиите на конференция с присъединяване на изпълнителния шеф на клуба Стелиян Попчев и ръководителя на съвета на шефовете Желязко Динев.

" Нещата се случиха много бързо, договарянията протекоха в едно денонощие. Искам да благодаря на управлението на клуба, че се спря на моето име. Чест и отговорност е да управлявам клуб с традициите на Берое. Клубът е със сериозна маса последователи. Те са най-важното нещо, футболът се прави за хората. Надявам се престоят ни тук да бъде сполучлив. Екипът е явен - Иван Кочев, Атанас Николов и Тихомир Тодоров ", разясни той.

Наставникът е убеден, че тимът няма да има финансови усложнения.

Имах опцията да следя всички дуели на Берое от началото на шампионата. Коментирахме с управлението, че може да се потърси по-добър вид за една позиция. Предимството на Берое е в опита и творчеството на тима. Отборът е квалифициран по добър метод. Няма тим, който да няма своите недостатъци. Целта ни е допустимо най-бързо да се оправим със слабостите. Получих гаранция, че всичко във финансово естество ще е наред. Крайна цел не е поставяна от управлението ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР