Новият - стар селекционер на мъжкия национален отбор на България

...
Новият - стар селекционер на мъжкия национален отбор на България
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Радвам се, че отново ще работя в България

Новият - остарял селекционер на мъжкия народен тим на България Силвано Пранди приказва пред “Арена Спорт” по Българска национална телевизия за бъдещите изяви на “трикольорите”.  Любо Ганев: Обадих се малко по-късно на Силвано Пранди, с цел да му кажа, че е селекционер на България (видео) “Благодаря за избора. Избират ме за трети път отпред на България, само че това в действителност е втори, тъй като на процедура ще продължа досегашната си работа. Още е рано да се каже какъв ще е тима. Зависи дали ще се организира европейската подготовка или тя ще бъде отсрочена. Ако тя бъде отсрочена, то ще променим тима и ще дадем опция за по-млади състезатели. Ще обсъдя всичко с Николай Желязков. Изготвил съм всевъзможни описи с играчи”, съобщи Силвано Пранди.
 Силвано Пранди и Николай Желязков ще водят националния тим на България
“Помня че, с Николай Желязков сме били противници в италианската Серия А1. Аз като треньор, той като играч. Той беше огромен централен блокировач. Сега съм удовлетворен, че тъкмо той е мой асистент. Общувал съм с него и имаме сходни хрумвания за работа”, добави селекционерът на България.
 Президентът на БФВ: Договорът на Силвано ще бъде 1+1 година
“Радвам се, че още веднъж ще работя в България. Салатата със сирене в никакъв случай не ми е допълнително, а българските кюфтета са фантастични”, прям бе Професора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР