Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю

...
Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю
Коментари Харесай

Гонзо: Юноша съм на Локомотив и обичам отбора - успех на Левски, но искам да ги победим

Новият спортно-технически шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде изявление пред Sportal.bg . Гонзо призна, че обича тима от парк " Лаута " и се надява дружно с останалото управление на клуба да наградят по отношение на направеното до момента. Легендарният нападател на Левски приказва и за идния мач на " черно-белите " със " сините ".

" Как Христо Крушарски ме нави? Не беше доста мъчно, тъй като аз съм младеж на Локомотив и обичам този тим. С господин Крушарски се срещнахме инцидентно на един мач на Рилски състезател, където той ме предложения да дойда виждам мача със Страсбург в Лига Европа. Срещнахме се след това и с Бруно Акрапович. Каква ще бъде ролята на шефа Чавдар Цветков ли? Не мога да отговоря на този въпрос. Говорихме с господин Крушарски и Бруно Акрапович да наградим, с цел да може Локомотив да стане един постоянен клуб и всички да се преценяват с него.

Локомотив направи една добра акция в Лига Европа. Отборът загуби, само че се показа добре. Футболистите и треньорите би трябвало да са удовлетворени от представянето. Внимание на школата ще се обърне, само че в последна сметка всеки футболист самичък заслужава мястото си в тима. Това е приоритет на старши треньора. Смятам, че Акрапович се спрая доста добре. Неминуемо ще пристигна миг, в който гениите от школата ще получат своя късмет. Според мен Локомотив е основал ядро от футболисти, които играят дружно от година. Не е неотложно да се взимат нови, в случай че не изскочи нещо извънредно.

Официално може би стартирам работата в понеделник, когато би трябвало да се подпише някакъв контракт, само че считам, че когато мъже си стигнат ръцете, е по-важно от контракт. Най-важното е Локомотив да играе футболът, който играе сега. Резултатите не са непременно, само че би трябвало да сме в челните позиции.

За идния мач с Левски ли? Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с положителни усеща към Левски, обикновено е, всеки следва своя път, аз последвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в положителни връзки, само че в последна сметка поисквам триумф на Левски, само че желая Локомотив да победи ", съобщи Гонзо пред Sportal.bg . Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август  Страсбург 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР