Новият собственик на Twitter Илън Мъск каза в понеделник, че

...
Новият собственик на Twitter Илън Мъск каза в понеделник, че
Коментари Харесай

Twitter отлага връщането на платения абонамент за удостоверяване на профили

Новият притежател на Twitter Илън Мъск сподели в понеделник, че обществената мрежа ще отсрочи рестартирането на абонаментната си услуга за верификация на профилите, съобщи Ройтерс.

„ Отлагаме повторното пускане на Blue Verified, до момента в който не бъде реализирана висока убеденост, че имитациите могат да бъдат спрени “ уточни Мъск в обява в обществената мрежа.

„ Вероятно ще употребявам разнообразни по цвят отметки за организации и физическите лица “, добави той, визирайки синята отметка до потребителското име на обещано лице в платформата за обществени медии значи, че Twitter е удостоверил, че акаунтът принадлежи на лицето или компанията, които употребяват този профил. Желаната отметка до неотдавна беше непокътната за тествани сметки на политици, известни персони, публицисти и други обществени персони.

Но алтернатива за приемане на отметката посредством абонамент, отворена за всеки, който е подготвен да заплати, беше въведена по-рано този месец, с цел да помогне на Twitter да усили приходите си, до момента в който Мъск се бори да задържи рекламодателите в платформата.

Twitter сложи на пауза абонаментната услуга, откакто в платформата се появиха голям брой подправени сметки, платили 8 $ на месец за отметка. Много от тези профили се представяха за публични сметки на огромни компании и разгласиха неща, които слагат компаниите в неприятна светлина.

Мъск се надяваше услугата да бъде пусната още веднъж на 29 ноември, само че към този момент това се отсрочва.

Милиардерът също по този начин написа, че Twitter е добавил 1,6 милиона консуматори през миналата седмица, което е „ още един връх за всички времена “.

Рекламодатели в Twitter, в това число огромни компании като General Motors, Mondelez International, Volkswagen AG, стопираха маркетинг интервенциите си в платформата, откакто Мъск пое нейното ръководство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР