Новият смартфон за гейминг iQOO 11 идва с голям 6,78-инчов

...
Коментари Харесай

iQOO 11 – флагман за гейминг изживяване от следващо ниво


Новият смарт телефон за гейминг iQOO 11 идва с огромен 6,78-инчов 2K E6 AMOLED екран
(снимка: iQOO)

Ф лагманският смарт телефон iQOO 11 дебютира през днешния ден на интернационалния пазар с претенцията да издигне гейминг преживяването на последващо равнище . iQOO е самостоятелна дъщерна марка на vivo, състезател от Топ 5 на международния пазар за смарт телефони.

iQOO 11 идва с първокласна система с двоен чип, авангардна технология на екрана и цялостно сензорно ръководство на играта. „ Игровата мощност е неразделна част от марката iQOO и тази гама е съвършено създадена, с цел да даде най-хубавото и завладяващо гейминг преживяване ”, съобщи Алън Фенг, световен старши вицепрезидент в iQOO.

Нов, високоефективен чип на Qualcomm

В устройството е интегрирано високопроизводително трио от хардуерни съставни елементи – мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 2, оперативна памет LPDDR5X и флаш памет UFS 4.0. Това е е един от първите смарт телефони на пазара, оборудвани с новия високоефективен чип на Qualcomm.

Мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 2 усилва върховата продуктивност на CPU и GPU, като в същото време поддържа минимална консумация на сила – по този начин осигурявайки най-хубавия баланс сред показване и живот на батерията по време на и след продължителни игри.

В допълнение, LPDDR5X и UFS 4.0 подсигуряват на iQOO 11 най-новото и най-хубаво показване във връзка с памет и предпазване, а резултатът за потребителите е безпрепятствено и бързо пускане и кеширане на приложения.

Новият флагман е оборудван и с RAM 3.0, която прибавя до 8 GB разширена виртуална памет, с цел да обезпечи още по-гладка продуктивност, поддържайки до 43 приложения във фонов режим.

iQOO 11 разполага с неповторима алуминиева рамка от авиационен клас
(снимка: iQOO)

Високата продуктивност изисква също толкоз мощна батерия и съответните благоприятни условия за изстудяване. iQOO 11 може да се похвали с огромна батерия от 5000 mAh и 120 W FlashCharge, зареждайки се до 100% единствено за 25 минути.

Устройството е снабдено със система за течно изстудяване, състояща се от 4013 мм² парна камера, построена от неръждаема стомана с три графитни пласта за обезпечаване на оптимална температура. Освен това, iQOO 11 разполага с неповторима алуминиева рамка от авиационен клас, която е проектирана да поддържа температурата на горната част на устройството с до 2°С по-ниска, което е от огромна изгода изключително по време на интензивни игри.

Важно е да се означи, че смарт телефонът може самичък да открива и диагностицира случаи на извънредно нагряване, осигурявайки по-безопасно преживяване за потребителите.

Гейминг преживяване от последващо равнище

iQOO 11 издига гейминг преживяването на идващото равнище, с помощта на усъвършенствана технология на екрана, V2 чип и цялостно сензорно ръководство на играта, което подсигурява изключителна точност и вълнуващ геймплей.

Новият модел на iQOO идва с огромен 6,78-инчов 2K E6 AMOLED екран, който обезпечава ярки, реалистични изображения, даже при мощна светлина, за най-хубаво образно преживяване. Благодарение на V2 чипа, устройството поддържа плавни образни резултати с кристално чисти елементи, като употребява механизъм за предугаждане на придвижване и отплата, с цел да понижи размазването и забавянето на екрана.

iQOO 11 разполага с многофункционална тройна камера – 50MP + 13MP + 8MP
(снимка: iQOO)

С най-новата технология Game Frame Interpolation, iQOO 11 може да усили честотата до 90/120 фрагмента в секунда посредством интерполация, даже когато играта не поддържа тези честоти, осигурявайки по-плавно и по-завладяващо гейминг преживяване.

Освен това телефонът поддържа In-Display Dual Monster Touch. С тази функционалност лявата и дясната страна на екрана могат да се ръководят поотделно и потребителите да играят с четири пръста вместо с два, по-бързо и по-удобно. Двойният линеен мотор с X-образна ос обогатява сетивното преживяване, като дава реалистична противоположна връзка за вредите и по-добра индикация за придвижването в играта.

Моторчетата от лявата и дясната страна могат тъкмо да показват къде се случват дейностите в играта, като да вземем за пример при минаваща наоколо кола да вибрират, с цел да потопят напълно потребителите в атмосферата.

iQOO 11 има двоен стерео високоговорител, ситуиран по дължината на устройството, с цел да обезпечи по-балансиран стерео резултат. Вграденият логаритъм за разширение на звуковото поле, който го усилва с 50% до 120 градуса, дава опция на потребителите да чуят всички нюанси на звука в игрите и видеоклиповете.

Дизайн, въодушевен от BMW M Motorsport

Новият iQOO 11 се предлага в два разновидността – Legend и Alpha. Дизайнът на флагманската серия като цяло е въодушевен от BMW M Motorsport. За да обезпечи неповторимо сетивно преживяване с всеки собствен дизайн, iQOO се концентрира върху проучването на безчет материали, както и върху използването на новаторски индустриални процеси.

Задният панел на Legend е декориран с емблематичната трицветна лента iQOO, резултат от партньорство на марката с BMW M Motorsport. Всеки цвят има свое лично значение: аленото съставлява пристрастеността и вълнението от надпреварите, черното символизира устрема към софтуерни нововъведения, а синьото показва заниманието от проучването на непознатото. Взети дружно, трите цвята описват историята за това по какъв начин „ очарованието среща нововъведението ”.

Задният панел е декориран с емблематичната трицветна лента iQOO, резултат от партньорство на марката с BMW M Motorsport
(снимка: iQOO)

Разпознаваемата спортна линия е ситуирана върху привличащия вниманието модел Clous de Paris, допринасяйки за елегантната хармония на устройството. Изработката съчетава фибростъкло и веганска кожа, които образуват здрав и устойчив заден панел с комфортен захват. Освен това, устройството е снабдено с висококачествено и стабилно на петна покритие, което е извънредно меко на досег.

Изданието iQOO 11 Alpha е построено от AG стъкло, идеално за тези, които търсят класическа, премиум хармония.

Многофункционална система от камери

iQOO 11 разполага с многофункционална система от задни камери, състояща се от 50 MP GN5 Ultra-Sensing камера, 13 MP телефото и портретна камера и 8 MP ултра широкоъгълна камера с голям брой разширени функционалности. Новият V2 чип и мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 2 внасят цялостни усъвършенствания по повод продуктивността на системата от камери, включително за ясни нощни фотоси и видеоклипове без звук.

С режимите Pure Night View и 4K Super Night Video, снабдени с усъвършенствания логаритъм Raw Video NR 3.0, iQOO 11 може да основава наличие на професионално равнище даже при извънредно неподходящи светлинни условия.

iQOO 11 е кадърен да прави ясни нощни фотоси и видеоклипове без звук
(снимка: iQOO)

За оптимално снимане на движещи се обекти, iQOO 11 е екипиран с функционалност за моментна фотография с нулево закъснение на пандиза, която разрешава на потребителите да уловят елементарно това, което виждат. За снимане на движещ се обект през нощта, iQOO 11 разполага и с конфигурация за нощна гледка, която разчита на стабилизиращите благоприятни условия на устройството, с цел да минимизира замъгляването на придвижването и доста да усъвършенства яснотата на фотосите даже при слаба светлина.

В допълнение, цялостният пакет е обогатен с разнородни софтуерни разширения като Studio-Quality Superb Portrait, който употребява AI Skin Retouching и AI HD логаритми, с цел да сътвори професионално изглеждащи, естествени портретни резултати, като предлага и опция за ретуш на майсторско равнище.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР