Новият сезон на култовия риалити формат Биг Брадър, който скоро

...
Новият сезон на култовия риалити формат Биг Брадър, който скоро
Коментари Харесай

Големи промени в "Биг Брадър", ето кога започва

Новият сезон на паметния риалити формат " Биг Брадър ", който скоро се завръща в родния тв ефир, идва със серия от неподозирани промени, написа show.blitz.bg

Това, което ще се случи напълно скоро в Къщата на Големия брат, където нормално в никакъв случай не е умерено, този път ще изненада даже и най-верните почитатели на шоуто, тъй като ще е нещо напълно ново.

Едва 15 души ще влязат в новото издание на " Биг Брадър ", което към този момент чука на вратата и провокира зрителското любознание, тъй като се завръща в родния ефир след много дълга пауза. Очаквано претендентите за присъединяване в Големия брат са хиляди, само че продуцентите ще се спрат единствено на 15 души.

Вече стана ясно, че в шоуто че влязат най-вече непопулярни персони. Това обаче, не е напълно по този начин, тъй като те, в действителност, са известни в интернет, въпреки и не необятно известни. Както се споделя, след присъединяване си към този момент сигурно ще реализиран и другото.

Прага на Къщата ще прекрачат редица инфлуенсъри, някои от които известни освен у нас, само че и по света, а този път протичащото се вътре ще се снима с ултра съвременна техника, тъй че чакаме нещо в действителност зрелищно.

Построена е особено и нова Къща за братята - по финален вик с всевъзможни екстри и улеснения. Локацията й към този момент се пази в цялостна загадка, само че в общественото пространство към този момент се тиражира, че ще е някъде наоколо до София. Старата Къща пък бе разрушена още преди четири години.

Стартът на шоуто се чака да е на 16 септември, като към момента не е ясно какъв брой време ще продължи. Любопитен остава и въпроса кой ще води емблематичното шоу, което дълги години бе поверено на Ники Кънчев. Той обаче, сега води " Стани богат " в конкурентната bTV, тъй че ще изчакаме и ще забележим кой ще е неговият заслужен заместител. Слуховете към този момент сочат Димитър Рачков, само че както се споделя, ще изчакаме, ще видим
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР