Новият сезон на Ергенът очаквано предизвика за нула време истинска

...
Новият сезон на Ергенът очаквано предизвика за нула време истинска
Коментари Харесай

Гняв в мрежата заради Ергенът

Новият сезон на " Ергенът " предстоящо провокира за нула време същинска буря от мнения в обществените мрежи. Зрителите са стъписани от държанието на съвсем всички девойки, които се борят за вниманието на пианиста Евгени Генчев.

" Как може по този начин да се излагате? Това е България... Какво и за какво се демонстрира, запитвам аз, с цел да се дава грешния пример на подрастващите, тъй като е мъчно да им се изясни кое е неверно и кое не! ", недоволства възмутена зрителка, съгласно която видяното на дребния екран е безусловно недопустимо.

В мрежата постоянно могат да бъдат срещнати всевъзможни мнения, в които новият Ерген е напряко за ожалване измежду такива дами. " Какви са тези дами, бе??! Пълна подигравка! Чак толкоз лимитирани... Засрамете се към този момент! ", " Това трябва да бъде неразрешено незабавно, потресена съм " са единствено дребна част от хилядите мнения след снощния епизод на шоуто.

Разбира се, както се случва всякога, когато в риалити формат се случи нещо ненадейно, и този път всичко ще бъде на добре познатия остарял принцип " всяко знамение за три дни ", изключително, в случай че в скоро време девойките не решат да се опитат да трансформират визиите на феновете за себе си. " А нека, но едва ли ", биха споделили множеството фенове на това, а ние ще изчакаме и ще забележим по какъв начин ще се развият събитията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР