Новият сезон на bTV започва на 4 септември и обещава

...
Новият сезон на bTV започва на 4 септември и обещава
Коментари Харесай

Новият сезон по bTV: Начало на 4 септември дава „Стани богат“

Новият сезон на bTV стартира на 4 септември и дава обещание както занимания, по този начин и настоящи излъчвания. Във фокуса на малкия екран остава най-великата игра за познания в света – „ Стани богат “ .

То идва с нови правила, само че с непроменено време - по традиция ще се излъчва всяка вечер от 18 часа. Първата седмица обаче основните герои ще са децата.

48 герои и известни персони играха благотворително в продължение на 8 неделни вечери и събраха над 150 000 лева

Също на 4 септември, само че от 20 часа ще се излъчва „ Фермата “ . Тази година тя се завръща под мотото „ Нишката на живота “. Любопитното е, че реалити шоуто ще е освен с нови правила, само че и с нова водеща, която ще се причисли към Иван и Андрей.

Любимият MasterChef се завръща на 8 септември от 20 часа, а новото жури ще подлага хоби-готвачите на тежки тествания по пътя към огромния край.

Юбилейното издание на шоуто избухва с топ треньорски състав в лицето на изключителните - Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев

„ Гласът на България “ потегля на 10 септември от 20 часа с кастингите на мрачно, а в конкуренцията за невероятните гласове се впускат Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев.

Зрителите излизат на сцената, с цел да слагат началото на 8-ия сезон на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Как ще се случи? Това ще можете да видите на 8 септеври от 22 часа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР