Новият сериал на Нова телевизия С река на сърцето вече

...
Новият сериал на Нова телевизия С река на сърцето вече
Коментари Харесай

Сръбска хубавица плени аудиторията на С река на сърцето

Новият сериал на Нова телевизия " С река на сърцето " към този момент стартира да приковава зрителското внимание, макар че са излъчени едвам два епизода. Интригуващ се оказа звездния състав, който занапред ще се оплита във всевъзможни комплицирани житейски обстановки.

Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а в основните функции са добре познатите Луиза Григорова, Александър Димов, Сано, Яна Маринова и доста други. В звездния състав взе участие и красивата сръбска актриса Ана Томич, която към този момент нагорещи обществените мрежи с визията си, написа Шоу Блиц.

В " С река на сърцето " Ана влиза в ролята на Сия, която е красива българо-сръбкиня, шеф-готвач в ресторанта във винарна " Бонония Боневи ". В предишното Сия има бурна връзка с авторитетен мъж, от който съумява да избяга. Започва живота си изначало във Видин дружно с Мики, нейна кръстница и доверена другарка. Открива любовта в лицето на Петър, само че предишното ѝ ще я застигне и ще преобърне живота на всички забъркани.

В прилежаща Сърбия Ана стана супер известна с трагичния сериал " Певачица ", в който се споделя историята на млада изпълнителка, която отива в огромния град, с цел да работи да търси триумфа в музикалния бизнес. Тя се среща с обещаваш продуцент на звезди, само че предишното ѝ непрекъснато я връща обратно.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР