Новият селекционер на националния тим на Италия по футбол Лучано

...
Новият селекционер на националния тим на Италия по футбол Лучано
Коментари Харесай

Спалети: Трябва да приемаме смирено критиките

Новият селекционер на националния отбор на Италия по футбол Лучано Спалети призна, че тимът би трябвало да одобри настроението на тифозите, които не бяха удовлетворени от изгубените точки против Северна Македония.

" Трябва да даваме всичко, би трябвало да одобряваме рецензията. Защо? Защото сме привилегировани и в случай че ни освиркват това е, тъй като не сме заслужили овации. Всеки, който има темперамент, не трябва да реагира на това. Понякога можеш да отговориш с деяние, от време на време с думи на рецензиите, с цел да покажеш темперамент. Понякога оставате безмълвни и работите повече. Феновете може би са видели нещо, което не им е харесало и тогава би трябвало да реагираме смирено и да се опитаме да грабнем идната опция ", сподели досегашният треньор на Наполи след триумфа на тима му против Украйна с 2:1.

" Беше доста значимо да спечелим трите точки, откакто не успяхме да покажем същинското си лице в мача със Северна Македония. Треньорът ни сподели да дадем всичко на терена, тъй като имаше единствено един вид - успеха. Щастливи сме, тъй като играхме добър футбол и беше съвършена вечер за нас ", сподели халфът Николо Дзаниоло.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР