Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров и помощниците му

...
Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров и помощниците му
Коментари Харесай

Ясен Петров ще обикаля Европа, за да търси футболни национали

Новият селекционер на националния тим Ясен Петров и помощниците му обикалят Европа, с цел да следят онлайн наши футболисти, играещи зад граница, написа " Блиц ". Треньорът е хората от щаба му към този момент бяха в Турция, където изгледаха огромна част от другарските мачове на родните тимове, подготвяли се в южната ни съседка.

Сега им следва визити в Белгия, Франция, Италия, Русия, Португалия. Планирана е такава и в Германия, където са Стефан Велков и Илия Груев-младши.

По този метод Ясен Петров поправя неточност на един от някогашните ни селекционер Петър Хубчев, който не отиде или не прати никой от помощниците си да гледа футболистите ни в чужбина.

Ясен Петров е изготвил дълъг лист с към 40 имена, които са попаднали в неговото полезрение за началото на международните квалификации в края на март. Сред тях е синът на Илиан Илиев - Илиан Илиев-младши, който направи доста мощна есен в Черно море.

Ясен към този момент разгласи, че ще събере по-голяма група от 27-28 състезатели. Причината е, че мачовете са през три дни. На 25 март България приема Швейцария, на 28 март сме домакини на Италия, а на 31 март гостуваме на Северна Ирландия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР