Новият ръководител на отбора на Уилямс във Формула 1 Джеймс

...
Новият ръководител на отбора на Уилямс във Формула 1 Джеймс
Коментари Харесай

Ваулс каза кой е неговият първи приоритет в Уилямс

Новият началник на тима на Уилямс във Формула 1 Джеймс Ваулс разкри кой е неговият първи приоритет в работата му в Гроув. Бившият основен пълководец на Мерцедес публично започва своята работа в новия си отбор по-рано тази седмица.
 Новият началник на Уилямс стартира работата си в Гроув Новият началник на Уилямс стартира работата си в Гроув
По време на формалния предсезонен тест в Бахрейн той направи и своята първа медийна изява като началник на Уилямс и сподели, че неговият първи приоритет ще е да откри заместител на Франсоа-Ксавие Демесьон. През последните две години французинът бе механически шеф на отбора от Гроув, само че и той напусна тима дружно с Йост Капито в хода на зимната пауза.

„ Основното е, че ние е нямаме конструкция на техническия отдел, вследствие на зимните промени. Затова главният ни приоритет е да създадем такава конструкция, да намерим механически шеф и началник на аеродинамиката.

„ Това е главният ни приоритет тъй като без да имаме хора на тези две позиции няма по какъв начин да се развиваме. Имаме доста мощна организация, която обаче работи без началник. Докато приказваме имаме кола на пистата, която бе конструирана през зимата макар неналичието на механически шеф.

„ За нас е ясно, че ние търсим някой, който да остане на позицията дълготрайно, по тази причина внимаваме с избора си. Няма да прибързваме с избора си, основно ще е да намерим някой, който ще ни пасне в дълготраен проект “, сподели Ваулс пред медиите в Бахрейн.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР