Новият помощник-треньор на баскетболния Берое - Тони Дечев разказа как

...
Новият помощник-треньор на баскетболния Берое - Тони Дечев разказа как
Коментари Харесай

Тони Дечев: Нова година - нов късмет, дано бъда полезен на Берое

Новият помощник-треньор на баскетболния Берое - Тони Дечев описа по какъв начин се е стигнало до назначението му в клуба и какви са персоналните му цели с отбора на старозагорци в НБЛ.

" Не е загадка, че ние сме близки с Любомир Минчев, а около него и с ръководителя на УС на клуба Васил Кифев. В всекидневен диалог споделих с тях, че нуждая се от ново и съществено предизвикателство, огромната цел от този миг е да оказа помощ на тима, с цел да реализира всичко това, към което се стреми на трите фронта, в които взе участие. Очевидно управление и старши-треньор са решили, че има с какво да бъда потребен. Нова година, нов шанс. Вече съм в Стара Загора и водим дейна подготовка за идния дуел ".

 Тони Дечев влиза в треньорския щаб на Берое
Тони Дечев влиза в треньорския щаб на Берое

От клуба пожелаха триумф на експерта

" Присъединявам се към клуб, на който аз от дълго време съчувствува. Това е по този начин, тъй като методът на работа и развиването на тима са ясно забележими за всеки. Приятно място за работа е Стара Загора, а Берое е клуб с упоритости и цели, които изцяло съответстват с моите. Винаги съм работил във водещи клубове в България, по тази причина и тази отдаденост и целенасоченост, която виждам тук, не ми е непозната и съответствува с моите упоритости. Ще се опитаме да създадем всичко по силите си да продължим с положителното показване, да продължим да радваме почитателите и да бъдем толкоз сполучливи, по отношение на момента през сезона ".

" Изключително радващо е, че безусловно от нищото в Стара Загора имаме един баскетболен мъжки тим на най-високо равнище. В последните години бе основана една баскетболна общност, която като цяло в страната липсва. Тук имам предвид фенската поддръжка за отбора, която напълно ясно бе забелязана в последния дуел против Рилски състезател. Приятно е това нещо да се вижда, тъй като въпреки всичко точно цялостните трибуни осмислят нашата работа ", съобщи Дечев пред формалния уебсайт на баскетболния Берое.

 Васил Кифев: Силата на един тим зависи от колектива му, а класата - от водачите
Босът на Берое: Силата на един тим зависи от колектива му, а класата - от водачите

" Успяхме да създадем добра селекция през лятото "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР