Новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев бил

...
Новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев бил
Коментари Харесай

Каракачанов обмисля дали да не се впусне в президентската битка

Новият политически план на Кирил Петков и Асен Василев бил „ следващия план за власт - нищо повече “. Така той възприема новата партия на двамата служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

„ Конституцията е ясна - не може да бъдеш министър с двойно поданство. Подобен проблем имахме с Георги Пирински, Жорж Ганчев “, разяснява Каракачанов по отношение на проблема с канадското поданство на Петков.

„ Не смятате ли, че е обикновено, в случай че искаш да реализираш някаква политическа концепция да се опиташ да направиш някаква естествена политическа групировка и да се явиш на изборите, а тръгваш да предлагаш на една, втора, трета групировка “, сподели още той.

„ По-добре да поговорим за нашите цели, в сравнение с да обсъждаме следващия кьорфишек “, добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Предполагах, че още с първите избори ще има задоволително воля и здрав разсъдък да се направи държавно управление. Не е значимо, че Вътрешна македонска революционна организация не влезе в последния парламент, по-важното е, че тези, които влязоха не откриха нужния кураж да седнат на една маса и да беседват като естествени хора. Когато преговаряхме с ГЕРБ като коалиция, нещата се случваха доста просто. Макар че имахме много разлики между тях, просто седнахме на една маса, извадихме програмата, с която се бяхме явили на изборите, седнахме и се разбрахме от нашата и от тяхната стратегия кои са най-важните неща за обществото. В интерес на истината, една седмица спорихме, до момента в който създадем една обща стратегия за ръководство “, спомни си Красимир Каракачанов.

„ Извинявайте, но по целия свят има обединения. Проблемът не е в думата коалиция, а че в България от дълго време няма същински политически партии “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР