Новият пети сезон на хитовото риалити Игри на волята вече

...
Новият пети сезон на хитовото риалити Игри на волята вече
Коментари Харесай

Топ красавица от Северозапада ще мъти водите в Игри на волята 5

Новият пети сезон на хитовото риалити " Игри на волята " към този момент чука на вратата и тази есен дава обещание да хвърли огромни изненади от арената. Една от тези, които сигурно ще се борят със зъби и с нокти за огромната премия от 100 000 лв., е Моника Николаева.

35-годишната монтанчанка, която понастоящем живее във Враца, е майка на двама сина, които дефинира като своята най-голяма мощ и горделивост. Младата жена е притежател на салон за хубост в града, а когато не е на работа - спортува интензивно и вае фигура.

 undefined

 undefined

Николаева неведнъж до момента се е снимала в разнообразни фотосесии, била е част и от лъскави събития, измежду които и състезанието в поддръжка на толерантността " Мисис България 2020 ", който се проведе преди 3 години. Тогава бизнесдамата стана решителен негов победител, в категория  " Мисис България World ".

Активното й спортуване пък е било точно, с цел да може да се яви, и да е задоволително готова физически, в шоуто. Любопитна детайлност е, че това, става известно, напълно не е първия й опит да влезе в риалитито.

 undefined

 undefined

 undefined

Тази година епизодите на " Игри на волята "  обещават да са още по-епични, а измежду участниците да забележим едни от най-добре физически квалифицираните спортисти в България, които са подготвени да търпят апетит и ограничения, с цел да потвърдят качествата си и да завоюват огромната премия от 100 000 лв..

Част от паметните участници в тазгодишния сезон на приключенското риалити към този момент станаха ясни. Сред тях са рапърът Атанас Колев, моделът Румен Радев и неговата другарка Мис България 2018 Теодора Мудева. Наскоро се заприказва, че в предаването влиза и Денислава, която е спрягана за новата жена до Кристиан Кирилов, прочут от сериала " София денонощно ". Тя стана известна преди две години около присъединяване си във формата " Един за различен ", където дружно с тогавашния си другар, мускулестият татуиран хубавец Даниел, прекосяваха през редица провокации, с цел да потвърдят любовта си. Малко след края на формата обаче, двамата се разделиха.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР