Новият национален селекционер говори дълго пред медиите по време на

...
Новият национален селекционер говори дълго пред медиите по време на
Коментари Харесай

Още от Кръстаич: Когато стане време да си тръгна, ще оставя много по-добър национален отбор

Новият народен селекционер приказва дълго пред медиите по време на своето показване. Ето втора част на по-интересното, което показа за бъдещата си работа в селекцията на България:

" Говори се с хората, които работят тук за положението на футбола. Нямам боязън да работя в спорта. Като футболист съм дал всичко от себе си за футбола, както и моите хора, които са към мен. Имал съм оферта от един тим преди този момент, само че не съм усетил, че е времето да я приема.

България сега е в такова положение, че в случай че работим добре половин година-една може да създадем положителни резултати. Бъдете уверени, че като си потегли, ще оставя доста по-добър народен тим за идващия селекционер, както Сърбия. Виждате къде е.
 Боби Михайлов: Кръстаич има цялостен заем на доверие, задачата е да се класираме на Евро 2024
Боби Михайлов: Кръстаич има цялостен заем на доверие, задачата е да се класираме на Евро 2024

" На нашия тим би трябвало темперамент и дисциплинираност "

Не се опасявам от провокации. Относно тактическата скица, гледали сме всички мачове на националния тим. Имаме си наша тактическа скица, наши визии, които ще ги използваме в националния тим, само че зависи от качествата на футболистите, с които разполагаме.

Ще гледаме да създадем по-добри резултати в Лигата на нациите и в контролните срещи ще следим футболистите, които ще можем да използваме по-нататък. Очакванията са доста огромни. Нямам магическа пръчка, само че ще направя каквото би трябвало тимът да стане по-силно.
 Официално: Младен Кръстаич е новият селекционер на България
Официално: Младен Кръстаич е новият селекционер на България

Това разгласи президентът на Футболния съюз Борислав Михайлов след края на днешния Изпълком

Ако съм по-голям родолюбец от българските футболисти, няма да е добре. Тогава нещо ще би трябвало да се усъвършенства. Трябва да има този народен заряд. За това би трябвало да се живее. Имаме доста малко подготовка за мачовете 3-5 дни. Ако няма добра атмосфера, няма по какъв начин да станат нещата. Българите и сърбите са сходни като нрав и съм сигурен, че нещата ще се получат ", сподели още Кръстаич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР