Футболистите на Жирона са крайно мотивирани да се поправят за

...
Футболистите на Жирона са крайно мотивирани да се поправят за
Коментари Харесай

Мичел: Нищо не е станало! Продължаваме битката за второто място

Футболистите на Жирона са извънредно стимулирани да се поправят за снощната неточност против Виляреал и да изпреварят Барселона в крайното класиране, подсигурява треньорът на отбора Мигел Ангел Муньос-Мичел.

" Виждам го като доста мъчно завършването на 2-о място, обстановката е доста комплицирана за нас, тъй като имаме мач по-малко и точка по-малко от Барселона. Но ви подсигурявам, че ще дадем всичко от себе си. Футболистите ни са доста въодушевени, макар резултата нощес. Тези играчи просто би трябвало да бъдат приветствани за сезона, който вършат. След успеха против Барселона (4:2 по-рано през май) имахме два мача, които можехме да спечелим, само че взехме единствено една точка. И това беше моментът, който очевидно ни пречупи ", споделя още Мичел.

В неделя Жирона гостува на 9-ия в шампионата Валенсия, а на 25-и май приключва като хазаин на Гранада. Барса пък има мачове с Алмерия, Райо Валекано и Севиля.

Но треньорът добави, че е горделив от тима си и от почитателите, макар разочароващите резултати в последно време.

" Нашите хора по трибуните демонстрираха, че са с тима, че са удовлетворени от метода, по който вършим нещата. Те знаят, че дружно сме доста по-силни. Много съм горделив с почитателите ", сподели още Мичел.
 Шефът на Ла Лига разгласи: Мбапе ще играе в Реал (Мадрид)!
Шефът на Ла Лига разгласи: Мбапе ще играе в Реал (Мадрид)!

" Ще имат страховит тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР