Легендата на Ботев Пд - Атанас Пашев - сподели пред

...
Легендата на Ботев Пд - Атанас Пашев - сподели пред
Коментари Харесай

Легенда на Ботев : Крайно време е да играем в Европа!

Легендата на Ботев Пд - Атанас Пашев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща край за Купата на България с Лудогорец.

Той е на мнение, че ще би трябвало играчите да са съсредоточени и до краен лимит стимулирани, с цел да се поздравят с трофея.
 Любопитно: Само Мъри е печелил финали за Купата на България против задграничен треньор
Любопитно: Само Мъри е печелил финали за Купата на България против задграничен треньор

Ще успее ли името си да добави и чичо Гошо?

" Това не е мач за шампионата и в него безусловно всичко се случва. Когато е един мачът, се играе по друг метод. Важното е да не допуснем гол, а положения за осъществяване на подобен съм сигурен, че ще създадем. Тактически мач ще бъде несъмнено.

Концентрацията от първата до последната секунда ще е водеща. Мисля, че би трябвало играчите да са даже двойно по-концентрирани в този дуел. Това е невероятна среща, а не като тези в борбата за седмото място. Излизат против огромен дразнител. Побеждавали сме ги и съм сигурен, че момчетата ще дадат всичко, с цел да се случи това още веднъж. Спомняме си какво стана в последния край сред двата отбора. Ботев съумя да го завоюва, за какво да не го завоюва и в този момент.

Имаме добър тим и една невероятна аудитория, почитателите ще изпълнят трибуните и ще са още веднъж зад тима, както постоянно. Те ще стимулират в допълнение играчите. Може да кажем, че мотивиращите фактори са много. А е и извънредно време да играем в Европа!
 В Ботев развързват кесията при победа над Лудогорец
В Ботев развързват кесията при победа над Лудогорец

Играчите ще получат солидни награди, в случай че стгнат до триумфа

Имаме прекрасен стадион и той би трябвало да приема мачове от европейската сцена. Имаме положителни реализатори и един водач в лицето на Ивелин Попов. Много тимове нямат водач в редиците си, а при нас има. Такъв несъмнено е и Лъчезар Балтанов. Независимо дали ще играе от първата минута, или не. В доста тимове нямат такива хора ", съобщи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР