Новият на Златка – бившият тенисист Карен Хачатрян, я глези

...
Новият на Златка – бившият тенисист Карен Хачатрян, я глези
Коментари Харесай

Новият на Златка я глези в 5-звезден лукс за 1000 лева на нощ в Дубай!

Новият на Златка – някогашният тенисист Карен Хачатрян , я глези в 5-звезден разкош за над 1000 лв. на нощ в Дубай. Двамата са избрали освен един от най-луксозните хотели в емиратите, само че и отседят все в тузарски заведения за хранене, където не всеки може да си разреши да вечеря.

По всичко проличава, че Карен Хачатрян разполага със солидна банкова сметка. Той кара ултра безценен Mercedes-Benz AMG класа за 150 000 лв., за което самата Златка се похвали по-рано през днешния ден, публикувайки фотография на автомобила. Тя съзнателно не скри и регистрационния номер по този начин, че всички да го видят – 6 букви К.
 Снимки от хотела в Дубай
Снимки от хотела в Дубай



Карен е едвам на 27 години – съвсем с 10 години по-млад от застаряващата към този момент плеймейтка. Двамата до момента криеха за връзката си, въпреки светските медии от дълго време да бяха надушили интригата. Русата Златка се престраши намерено да покаже връзката си едвам през днешния ден, когато го тагна на една от фотосите си в Дубай и добави сърчица. Това се случва единствено ден откакто някогашният й Благой Георгиев се появи с новото си гадже от Бали – Полина Спасова.

Загадка остава единствено кой от двамата първи е залитнал – Благо с Поли, или Златка с Карен ? Ако съдим по историята досега – постоянно Джизъса е бил този, който е изневерявал на дамите си.
 Карен Хачатрян
Карен Хачатрян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР