Новият министър на културата Атанас Атанасов се оженил за приятелката

...
Новият министър на културата Атанас Атанасов се оженил за приятелката
Коментари Харесай

Горчиво! Новият министър на културата си взе германска булка

Новият министър на културата Атанас Атанасов се ожени л за приятелката си Яна, която живее и работи в Германия. Менделсон е прозвучал за двамата млади влюбени напълно неотдавна, само че преди артистът да влезе в огромната политика.

Атанас и Яна се познават от много време, още до момента в който той работи в Холивуд и връзката им става причина той да се реалокира при нея в Берлин.

В момента Яна пък е в Лондон, където сега работи и към този момент не е ясно дали ще се придвижи в София при брачна половинка си, който към този момент е политик.

Най-вероятно обаче Атанасов ще лети за Обединеното кралство, с цел да прекара коледните празници с жена си.

31-годишният Атанас Атанасов е роден в Хасково, учил актьорско майсторство в Съединени американски щати, работил е в Германия и до избирането си за народен представител от " Продължаваме промяната " живееше във Англия, написа лупа.бг.

Предл ожени ето да стане министър на културата му пристигнало като " гръм от ясно небе ", откакто разговарял с премиера Кирил Петков и Асен Василев. " Новото му амплоа ще отсрочи и огромната му фантазия - да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм, на който да е и режисьор. Атанасов е играл тенис с първенеца ни Григор Димитров и персонално Гришо преди ден си пусна стори в инстаграм, в което пожелава триумф на някогашния си съотборник на двойки - Атанас Атанасов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР