Новият министър е подведен с неосъществими идеи. Много бързо ще

...
Новият министър е подведен с неосъществими идеи. Много бързо ще
Коментари Харесай

Експерт: Новият шеф на МВР е подведен с неосъществими идеи за пътната безопасност

Новият министър е измамен с неосъществими хрумвания. Много бързо ще мине в графата проба-грешка. Не знам какъв брой хора са убити при паркиране. Правил съм опит и съм обучавал курсист на полигон и на улицата, където ще паркира на следващия ден. На вътрешният изпит съумява този на улицата. Полигонът е едно остаряло минало. Къде ще се създадат полигони? На тях към този момент изникнаха здания, паркинги. Пешеходните пътеки на Ботевградско са доста по-скъпи от една пасарелка.
Това сподели ръководителят на Асоциацията за подготовка на автомобилистите у нас Красимир Георгиев по НТВ. „ Шефът на вътрешното ведомство е измамен, тъй като някой е побързал да му даде концепция, която е неприложима. Някой има интерес да няма автоматизирана система “, добави той.

Владимир Тодоров добави: Водещото за пътната сигурност има пътната инфраструктура. Над 50 на 100 по проучване на Европейска комисия, сочи, че аргументите за злополуките са пътната инфраструктура. Нещо, които ще облекчи трафика е да се отстранен неефективните и остарели знаци в цяла България. Трябва да се ревизира знаковото стопанство и да се махнат ненужните знаци. Това ще отпуши трафика. Към представител на унгарската полиция беше заложен въпроса какво се случва с нарушителите, които не си заплащат санкциите. Тя сподели, че пътна полиция ги дава на ЧСИ-та, които имат стопански тласък да гонят длъжниците до дупка, с цел да вземат парите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР