Новият мениджър на Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви, че се надява

...
Новият мениджър на Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви, че се надява
Коментари Харесай

Новият мениджър на Тотнъм: Няма гаранция, че Хари Кейн ще остане

Новият управител на Тотнъм Ангелос Постекоглу съобщи, че се надява неговата визия за клуба да убеди голмайстора на отбора Хари Кейн да остане. Постекоглу обаче акцентира, че не е получил никакви гаранции от управлението на клуба, че това ще се случи.

Кейн, който е рекордьор по голове както за Тотнъм, по този начин и за националния тим на Англия, е свързван с прехвърляния в други тимове от Висшата лига, както и с първенеца на Германия Байерн Мюнхен. 29-годишният Кейн не крие, че желае да играе в тим, който печели титли.

" Хари Кейн е един от най-хубавите нападатели в света и ще бъда доста благополучен, в случай че мога да разгадавам на него тук. Дойдох с концепцията да направя Тотнъм сполучлив клуб и нямам подозрение, че и той желае това. Сега желая да приказвам с него, да му показва визията си и по-късно да отидем на подготвителното игрище и да осъществим всичко, за което сме говорили. Не съм получавал гаранции, че той ще остане тук. Не съм и желал такива. В живота човек не може да разчита на никакви гаранции. Затова се пробвам да се съсредоточвам върху това, което знам ", изясни австралийският експерт.

Постекоглу бе назначен за управител на Тотнъм през юни, откакто през предишния сезон " шпорите " приключиха осми. Слабото показване докара до уволнението на Антонио Конте, по-късно и на помощника му Кристиан Стелини, а сезонът бе приключен от Райън Мейсън, който пък бе асистент на Стелини.

" Най-голямата ми цел е да изградя нещо, което ще остане и след мен. Това в какво състояние се намира Тотнъм сега ме стимулира доста ", сподели още Постекоглу.

Тотнъм ще стартира летните си контроли с мач против Уест Хям. След това предстоят инспекции против Лестър, Рома и Шахтьор Донецк. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР