Новият любовник на 37-годишната Елен Колева е ремонтирала ченето й.

...
Новият любовник на 37-годишната Елен Колева е ремонтирала ченето й.
Коментари Харесай

Трак-трак: Новият любовник на Елен Колева й сложи чене за 15 бона

Новият ухажор на 37-годишната Елен Колева е ремонтирала ченето й. Възлюбеният на „ шивачката ” е броил 15 бона за нови зъби, научи „ Уикенд ”. От няколко дни Елен показва новите си усъвършенствания, като не стопира да се усмихва. От километри си проличава, че Колева е поставила фасети, които са изкуствено бели, но Благо Джизъса.

Зъбите са дело на елитно столично дентално студио. Елен и преди имаше хубава усмивка, само че очевидно се е повлияла от настоящата мода, която е точно ново чене. Само за последния месец рой фолк звезди подмениха зъбите си и в този момент се хвалят с холивудски усмивки. „ Сигурно е намерила нов спонсор, който й е платил зъбите . Едва ли е спестявала от закуски с цел да си разреши „ ремонта ” на ченето си ”, разясняват почитатели на Елен.

В началото на годината актрисата се похвали, че има нов мъж до себе си, само че не разкри повече детайлности за възлюбения си. Колева твърди, че си е изпатила от публичността и славата по-рано в кариерата си, по тази причина в този момент избира да брани персоналния си живот.

Бившата държанка на Сашо Майонезата от 2 години към този момент се назовава „ космоенергетичка ”. Става дума за потребление на естествени сили за възобновяване на организма. Колева се е дипломирала и желае да е в помощ на пациентите си. Актрисата е известна с името Елен Колева, само че упорства към този момент да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си удостоверение. Тя желае да оказва помощ на хората с насъбраните нови познания, само че без да загърбва актьорската работа. За страдание, пубавицата няма оферти за присъединяване нито в театрални постановки, нито в хитови сериали, нито пък като инфлуенсър. Единствения приход на Елен са балъците, които лекува „ с сила от Космоса ” и приходите на гаджето й.

В гилдията Елен не се употребява с добра известност, още от дебюта си във кино лентата „ Шивачки ”. Тогава колежките й я упрекнаха, че е съумяла да прелъсти режисьора. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата, а в това време му кръшка с артиста Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, който съумя още веднъж да тласне към алкохола. За новият обичан на Елен не се знае доста, само че е по-млад от Сашо Майонезата и по-малко финансово хубав, само че въпреки всичко с прилични приходи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР