Новият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов сподели очакванията си

...
Новият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов сподели очакванията си
Коментари Харесай

Новият изпълнителен директор на ЦСКА: Уверен съм, че Стойчо Младенов ще спечели мача

Новият изпълнителен шеф на ЦСКА Филип Филипов показа упованията си за идния реванш против Лиепая в Лигата на конференциите в особено изявление за предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

Новият мощен човек на стадион „ Българска армия” изрази вяра, че „ червените” ще се поздравят с крайния триумф, макар разочароващото тъждество в първия мач в София.

Според Филипов, в основата на триумфа ще бъде новият ментор на отбора Стойчо Младенов.

„ Да се надяваме, че тази промяна и тези промени в ЦСКА са за положително. Всички, които обичаме ЦСКА се надяваме, че тази промяна ще докара до позитивни резултати, до повдигане на тима, като игра и класиране. Самото име на Стойчо Младенов приказва, че всички ще създадат всичко допустимо това да се случи. Най-важното е на следващия ден крайният победител да е ЦСКА. Не е значимо по какъв начин ще продължим. Това е главната цел за утрешния мач. Вече във времето ще се гледа мач за мач”, разяснява Филипов.

„ Стойчо ще има доста тежка задача с тима, тъй като предстоят доста мачове, които са на гъсто. За мача на следващия ден би трябвало да сме оптимално концентрирание, би трябвало да има въодушевление в играта на тима, само че Стойчо Младенов е потвърдено име и мисля, че ще се оправи с мотивацията и настройката на тима. Надявам се на следващия ден всички да сме усмихнати след мача. Не е моя работа да разясня тима на Лиепая, това са въпроси за Младенов, аз не желая да се меся в спортно-техническата работа. Аз съм убеден, че Стойчо Младенов ще завоюва на следващия ден мача и ще бъдем крайни победител. От това, което видях, има въодушевление в тима, футболистите упражняваха прочувствено на вчерашната подготовка, ще има заряд утре”, показа още босът на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР