Новият изпълнителен директор на Левски няма да се казва Павел

...
Новият изпълнителен директор на Левски няма да се казва Павел
Коментари Харесай

Спас Русев претърпя провал в най-важния си трансфер

Новият изпълнителен шеф на Левски няма да се споделя Павел Колев, научи Sportal.bg. Собственикът на " сините " Спас Русев в началото беше убедил заместител изпълнителния шеф на футболната ни централа да поеме цялата власт на стадион " Георги Аспарухов ", само че през днешния ден дефинитивно някогашният публицист отказал поста. Така предприемачът претърпя неуспех, в това, което трябваше да бъде най-важният му трансфер през тази зима.
 Общо заседание на акционерите на ПФК Левски @@@
Босът на Левски искаше Колев, който натрупа голям опит през годините, да управлява напълно клуба. Бившият публицист е наясно с всичките новости и промени във футбола през последните години, има доста съществени контакти в УЕФА, приказва съвършено няколко езика (английски, френски, италиански, сръбски), а през 2018 година беше квалифициран в Швейцария по Образователната стратегия на УЕФА - MESGO (магистратура по ръководство на европейския спорт). През 2012 година Колев бе и измежду първите, получили Сертификата по футболен мениджмънт на УЕФА. Освен това от предходната година Павел Колев е непрекъснат член на Комисията по статута и прехвърлянията на футболисти и сътрудници към УЕФА.

 Павел Колев посетител @@@
Именно това бе главната причина Русев да желае да го притегли в Левски, защото желае експертна подготовка на европейско равнище, която да увеличи административния потенциал на 104-годишния футболен клуб, в която очевидно има много проблеми.

Интересното е, че двете страни се бяха разбрали още в средата на ноември, а Колев имаше няколко условия. Едно от тях беше да получи лист със седем документа - счетоводен баланс, лист с кредитори и други, с цел да се запознае с действителната обстановка при 26-кратните първенци на България.
Тези документи му бяха изпратени едвам на 4 януари, само че след обстойното им ревизиране 43-годишният шеф на БФС е взел решение да не приема предлагането.

 Павел Колев посетител @@@
Това е тежък удар за Левски и Спас Русев, защото очевидно клубът се ръководи доста неприятно и натрупа непрестанно отговорности, които могат да се окажат съдбовни. Освен това и треньорът на " сините " Славиша Стоянович разгласи, че се моли допустимо най-бързо на " Герена " да има нов шеф, като даже беше водил диалози с Павел Колев. Както е известно, експертът съобщи, че чака няколко нови попълнения, нов шеф, а също по този начин се надява, шефовете да се разплатят и да получат лиценз за евротурнирите.
 Верея - Левски 2:0 @@@
На този стадий изпълнителен шеф на " Герена " остава Красимир Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР