Новият изпълнител на „Пайнер“ Моан представи дебютната си песен “Илюзия”.

...
Новият изпълнител на „Пайнер“ Моан представи дебютната си песен “Илюзия”.
Коментари Харесай

Пайнер скочи да защитава копие на покойния Денис Теофиков

Новият реализатор на „ Пайнер “ Моан показа дебютната си ария “Илюзия”. Тя е в колаборация с неговата колежка Джия. Още преди появяването на видеоклипа меломаните скочиха на Моан, че копира починалия Денис Теофиков и надали не се пробва да вземе от славата му. Момчил, както е същинското му име, излезе с позиция. Такава показаха и от музикалната компания.

“Никога не бих си разрешил да злоупотребявам с творчеството на Денис Теофиков или на останалите сътрудници, а считам да развъртвам и одобрявам моите лични качества. Очаквам с неспокойствие аз и екипът ми да ви представим дебютния ми план “Илюзия”, както и идващите върху които работим. Надявам се те да се харесат на младежите в България!”, написа Моан в отговор на мненията.



“Всеки реализатор има собствен жанр, визия и харизма… Това че в TikTok Моан имитира някои придвижвания на Денис Теофиков не значи, че желае да се закачи за неговата популярност а по-скоро това, че му е почитател и му се възхищава! А до какъв брой ще има триумф за в бъдеще, зависи единствено и само от него и песни, които показва дружно с неговия музикален продуцент Питър Райнов. Музикална компания “Пайнер” ще прави всичко допустимо с цел да подкрепя неговото израстване със личен жанр и визия и ще спомага за неговото разпространение, по този начин както го е прави постоянно за всички свои реализатори. Нека да не се търси под вола теле и да не изпитваме завист към един млад и надарен реализатор, на който занапред следва да се показва и потвърждава!”, се споделя в позицията на „ Пайнер “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР