Новият италиански шампион Интер трябва да продаде една от звездите,

...
Новият италиански шампион Интер трябва да продаде една от звездите,
Коментари Харесай

Интер ще трябва да жертва някоя от звездите си, Конте отказа да се срещне със шефовете

Новият италиански първенец Интер би трябвало да продаде една от звездите, с цел да може да стабилизира финансовото си положение, твърди „ Corriere dello Sport “. Според изданието „ нерадзурите “ ще избират с кого да се разделят всред Лаутаро Мартинес и Алесандро Бастони.

Лаутаро е свързван съществено с испанските Барселона и Реал Мадрид, до момента в който Бастони притегли интереса от страна на британските Ливърпул и Манчестър Сити.

В същото време има и спекулации по отношение на бъдещето на треньора Антонио Конте и звездата на отбора Ромелу Лукаку, към който има интерес от страна на Челси, Ман Сити, Барса и Реал.

Треньорът Конте пък не се яви на среща с шефовете на Интер във вторник. Както е известно той има контракт с клуба и за идващия сезон, само че в Италия се заприказва, че той желае да го приключи предварително и да си тръгне.

Поради тази причина шефовете на „ нерадзурите “ желаеха тази среща с Конте, на която вероятно да бъдат изгладени разликите, които са подбудени най-много поради трансферната политика на клуба. Тя трябваше да се състои в офисите на новия първенец на Италия, само че в последна сметка самият Конте не се е явил.

Очаква се в идващите дни да бъде планувана нова среща, на която да бъде разисквано бъдещето на треньора.

Inter: no meeting between Conte and Zhang: Antonio Conte was supposed to meet Inter President Steven Zhang today, but according to Sky Sport, the summit will take place in the coming days.
— InterMilan_MP (@InterMilan_MP)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР