Новият италиански министър-председател заяви, че коронавирусната криза е предоставила възможност

...
Новият италиански министър-председател заяви, че коронавирусната криза е предоставила възможност
Коментари Харесай

Драги: Пандемията ще създаде възродена Италия и по-интегриран ЕС

Новият италиански министър-председател съобщи, че коронавирусната рецесия е предоставила опция на Италия да се възроди, тъкмо както след, като част от по-интегриран Европейски Съюз, предава Агенция Франс Прес.
" Днес имаме, както държавните управления от непосредствения следвоенен интервал, опцията или по-скоро отговорността да стартираме ново преустрояване ", сподели той в първата си тирада пред Народното събрание.
 Марио Драги показва проект за възобновяване на Италия Марио Драги показва проект за възобновяване на Италия
Новият италиански министър председател Марио Драги показва проекта си за възобновяване на страната след Covid рецесията, предава БНР. Бившият предсе...
Драги добави, че поддръжката за неговото държавно управление значи покрепа за концепцията за " все по-интегриран Европейски съюз ".
Марио Драги съобщи още, че негов приоритет е битката против пандемията от " по всевъзможен начин ", в първото си послание към Народното събрание от встъпването му в служба.
„ Основното обвързване пред всички нас, започвайки от мен като министър-председател, е да се борим по всевъзможен начин против пандемията и да пазиме живота на нашите съграждани “, сподели той и добави, че вирусът е „ повсеместен зложелател “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР