Новият ИИ е създаден от Intel и направи интересни специални

...
Новият ИИ е създаден от Intel и направи интересни специални
Коментари Харесай

Изкуствен интелект за първи път създаде специални ефекти за музикален видеоклип

Новият ИИ е основан от Intel и направи забавни специфични резултати за музикалния видеоклип на известната в Китай поп изпълнителка Крис Ли.
Корпорацията Intel изключително доста се гордее с обстоятелството, че точно нейният изкуствен интелект за първи път в историята на музикалната промишленост е основал нещо сходно. Арт шефовете са основали концепцията на новото видео, сюжета и сториборда, и по-късно са го дали на експертите на Intel. Изкуственият разсъдък деликатно е изучил лицето на китайската изпълнителка, основал е неговият най-подробен тримерен макет и е почнал да прави мониторинг на лицето в действително време, без да се постанова потреблението на маркери и каквито и да е други способи за трасиране.

ИИ изцяло независимо е създавал и вмъквал всевъзможните специфични резултати с лицето на Крис Ли. Можем да забележим проектирането на разнообразни изображения върху него, дребни сапунени мехури, появяващи се върху кожата, тънки струйки вода, повтарящи релефа на лицето и още доста други. Целта явно не е реализиране на натурализъм, а основаването на забавен и развлекателен клип, който да се хареса на почитателите на поп звездата.



Резултатът от работата на новия ИИ е доста добър и се е получил забавен видеоклип.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР