Новият главен мениджър на Пирин (Благоевград) Петър Занев, коментира ситуацията

...
Новият главен мениджър на Пирин (Благоевград) Петър Занев, коментира ситуацията
Коментари Харесай

Петър Занев призна за забавяне на заплатите в Пирин

Новият основен управител на Пирин (Благоевград) Петър Занев, разяснява обстановката в клуба. Той постави завършек на кариерата си след края на есенния полусезон и получи управителен пост при " орлетата ".

" Изненадан съм, че един чужденец е оставен напълно самичък да се оправя с тима на Благоевград, без никаква поддръжка. Изумявам се по какъв начин може да му пука на човек от Америка за Пирин, а тук да се излива мръсотия. Няма да го позволи и ще защищавам клуба като очите си. Ще изисквам от всеки един да прави същото. 
 Шеф на Пирин: Не съществува вид клубът да банкрутира Шеф на Пирин: Не съществува вид клубът да банкрутира
Чувам небивалици за неизплатени заплати, за спорове сред футболисти и треньори. Имаме единствено едно забавяне с парите от 20-ина дни, което не е ужасно и е за първи път в последните години. Вътре в съблекалнята постоянно е имало почитание към наставниците – и към Фийни, и към Митревски, и към Краси Петров. Не мисля, че размяната на препоръки и другите отзиви са били проблем. 
 Пирин (Благоевград) стартира подготовка с трима футболисти на проби Пирин (Благоевград) стартира подготовка с трима футболисти на проби
Що се отнася до селекцията, обикновено е да търсим най-вече свободни сътрудници на пазара, което е най-изгодно и множеството клубове го вършат. Задължително обаче всеки един от новите ще минава експериментален интервал. Вече няма да подписваме по видеа контракти. Стратегията ни е ориентирана към млади и перспективни момчета, които да носят дивиденти за нас, откакто се развият. 
 И Пирин започва, Янев чака не всичко напролет да е И Пирин започва, Янев чака не всичко напролет да е " без спънки "
Пирин от много време е трамплин към огромния футбол. Неслучайно взимаме шестима юноши в първия тим. Нужни са ни най-малко още четири попълнения. Вариант чартърен е единствено в краен случай ", съобщи Занев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР