Новият филм на режисьора Дарън Аронофски Майко! (Mother!), в който

...
Новият филм на режисьора Дарън Аронофски Майко! (Mother!), в който
Коментари Харесай

Тандемът Лорънс - Аронофски не се хареса много във Венеция

Новият филм на режисьора Дарън Аронофски " Майко! " (Mother!), в който играе гаджето му - холивудската звезда Дженифър Лорънс, провокира смесени реакции на кинофестивала във Венеция.

В кинотворбата Лорънс и Хавиер Бардем са двойка , живееща като че ли в гнездо на ужасите, намиращо се в изолирана остаряла къща. Те биват посещавани от странни посетители, като резултатите от тези срещи са от мистериозни до апокалиптични.

Филмът, който Аронофски разказва като " сън при тресчица " , е предизвикан от паниката за положението на околната среда и на обществото като цяло, оповестяват международните организации.

Той беше посрещнат с ръкопляскания и освирквания при първата си прожекция за медиите във Венеция.

Variety написа, че лентата е надалеч от шедьовър . Изданието напомня, че Аронофски има опит в мрачните истории и напомня заглавията " Реквием за една фантазия " и " Кечистът ", като написа, че това са знаковите филми на режисьора.

" Черен лебед " пък е най-номинираният и награждаван, в това число с Оскар, негов филм.

Официалната премиера на " Майко! " е във вторник. Тогава се чакат и холивудските звезди да минат по аления килим. Лентата се състезава в конкурсната стратегия за огромната премия " Златен лъв " .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР