Новият филм на Ръсел Кроу „Ненормален спечели 4 млн. долара

...
Новият филм на Ръсел Кроу „Ненормален спечели 4 млн. долара
Коментари Харесай

Новият филм на Ръсел Кроу направи окуражаващ дебют след пандемията

Новият филм на Ръсел Кроу „ Ненормален " завоюва 4 млн. $ от северноамериканския боксофис през този уикенд - въодушевяващ дебют за първия огромен кино дебют, откогато коронавирусната пандемия затвори киносалоните през март.

Филмът на самостоятелната продуцентска компания Solstice Studios се излъчва в 1823 салона в Съединени американски щати и Канада, оповестява изследователската компания Comscore, представена от Bloomberg. Само към една пета от всички 5800 киносалона в двете страни отвориха порти още веднъж, показва още Comscore. Въпреки че събраните пари от продажба на билети биха били нищожни по отношение на предпандемичните стандарти, то дебютът на лентата сподели, че феновете въпреки всичко желаят да се завърнат пред огромния екран. Това обаче няма да стане незабавно. Собственици на киносалони като AMC Entertainment Holdings Inc. и Cinemark Holdings Inc. занапред би трябвало да отворят още доста свои обекти, като в това време поддържат лимитирана продажба на билети, което обаче понижава приходите.

В същото време от „ Ненормален " не се очакваше да направи огромни продажби, каквито можеш да донесат ленти като „ Мулан " на Walt Disney Co. Първият по-голям тест за положението на промишлеността ще бъде стартирането на огромен екран на лентата „ Тенет " на Warner Bros., чиято премиера в Съединени американски щати е планувана за 3 септември.

Средният доход на локация - мярка, която дава насоки за потребителското търсене, за „ Ненормален " бе в размер на 2227 $. За съпоставяне преди година водач на пазара бе екшън филмът „ Код: Ангелът " с доходи от 21,4 млн. $ и доходи на локация от 6507 $.

Лентата „ Ненормален " е с присъединяване на носителя на премия „ Оскар " Ръсел Кроу и споделя история за принуждение на пътя. Тя коства 33 млн. $, съгласно информация на IMDb.com, като към това би трябвало да се прибавят и няколко милиона за разпространяване. В уеб страницата за филми Rotten Tomatoes оценката й е 50%.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР