Новият Европейски парламент, следващата Европейска комисия и Европейският съвет ще

...
Новият Европейски парламент, следващата Европейска комисия и Европейският съвет ще
Коментари Харесай

Евроизгледи. Трябва да се ангажираме с нова европейска сделка за бъдещето

Новият Европейски парламент, идната Европейска комисия и Европейският съвет ще имат дълъг път напред, с цел да се приготвят за идващите десетилетия на световно стабилно развиване. Съвместното потвърждаване на уговорката на Европейски Съюз към Целите за устойчиво развитие е явен път напред, пишат специалисти от Организация на обединените нации и ЕИСК.

Този юни жителите на Европейски Съюз освен ще изберат новия Европейски парламент и ще начертаят пътя към образуването на идната Европейска комисия — и двете отпред до 2029 г. — но и ще положат основите за бъдещето на Европейски Съюз и неговата световна роля през идващото десетилетие.

Политическите партии, които водят акции за европейските избори и бъдещите водачи на Европейски Съюз, имат исторически отговорности.

Европейските жители и гражданското общество, политическите партии и европейските институции би трябвало да подобрят европейската народна власт, общественото доближаване и просперитета в границите на планетарните граници и да засилят световния ангажимент на Европейски Съюз за международен ред на сътру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР