Новият брой на списание “Атлетика“ излезе в началото на месец

...
Новият брой на списание “Атлетика“ излезе в началото на месец
Коментари Харесай

Излезе новият брой на списание “Атлетика“

Новият брой на списание “Атлетика “ излезе при започване на месец март 2023-а. Изданието е отдадено на младите ни спортисти, които завоюваха медали на огромни шампионати през 2022-а година, а на корицата са Пламена Миткова, Лъчезар Вълчев, Божидар Саръбоюков, Васил Русенов и Пламена Чакърова. За петимата гении, които към този момент завоюваха трофеи и медали от огромни шампионати, има специфични материали с забавни данни и обстоятелства за техните триумфи и досегашните им достижения.

Всички, които са спечелили оценки от националните шампионати в сезона навън през 2022-а и фотоси на мултимедалистите са подготвили създателите на “Атлетика “.

Международните тематики обгръщат няколко континента с обзори на европейския шампионат за юноши и девойки под 18 години в Йерусалим, Израел и Световното състезание за под 20 години в Кали, Колумбия, а също по този начин и читателите ще се срещнат с новия международен рекордьор на 100 м за юноши Тебого Лециле от Ботсуана. Рубриката “Успели спортисти “ пътува оттатък Океана в Съединените американски щати.

Екипът на списанието напомня класирането от анкетата за Атлет на България за 2022-а и спечелилите в класациите за Атлет и Атлетка на Балканите, Европа и света. Плакатите в броя са на двама международни първенци за юноши и девойки – Тебого Лециле (100 м) и Пламена Миткова (скок дължина).

В рубриката “Полезно “ е наранена безконечната тематика за витамините и по какъв начин да се употребяват те от интензивно спортуващите хора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР