Новият британски премиер Борис Джонсън обеща 10 000 нови затворнически

...
Новият британски премиер Борис Джонсън обеща 10 000 нови затворнически
Коментари Харесай

Борис Джонсън тръгна да прави затвори

Новият английски министър председател Борис Джонсън даде обещание 10 000 нови затворнически места, 20 000 нови служители на реда и разширение пълномощията на полицията за неочаквани инспекции, съобщи БГНЕС.
" Ще бъдат основани спомагателни 10 000 нови затворнически места и ще се разширят пълномощията неочаквани инспекции вид " прекъсване и претършуване ", гласи обещанието.
Първият нов затвор в програмата от 2,5 милиарда паунда ще бъде в построен в Йоркшир, където преди този момент бяха оповестени проекти за разширение на към този момент съществуващия затвор.
Британското държавно управление съобщи, че проектите демонстрират, че " съществено се бори с престъпността ". Но секретарят на лейбъристите, Даян Абът, съобщи, че " инцидентното " прекъсване и претършуване е социална " рецепта за безпокойствие ". Но вътрешният министър Кит Малтууз сподели пред Sky News: " Ние знаем, че най-голямото възпиращо средство за престъпността е възприемането на вероятността да бъдем хванати. Превенцията е в действителност това, което целим. "
Миналия месец държавното управление също даде обещание да наеме 20 000 спомагателни служители на реда, като с това компенсира броя на напусналите офицери след завръщането на консерваторите на власт.
Какви са проектите за пандизите?
Преди изведените от приложимост места в пандизите също ще бъдат ремонтирани и върнати в приложимост.
Борис Джонсън съобщи, че прекалено много съществени насилници или полови извършители излизат от пандиза доста преди да се постанова и че са нужни по-строги присъди.
" Трябва да се отнесем твърдо към престъпността. Това значи да се отнесем твърдо с нарушителите. Трябва да обърнем салдото на страха. Искам нарушителите да се опасяват - не обществеността ", написа той в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР