Новият благотворителен проект на Магърдич Халваджиян в ефира на NOVA

...
Новият благотворителен проект на Магърдич Халваджиян в ефира на NOVA
Коментари Харесай

Тити Папазов се преобрази като Емил Димитров и отново разплака българите в благородна кауза

Новият благотворителен план на Магърдич Халваджиян в ефира на NOVA раздруса феновете. 

В неделя бе излъчена първата от трите вечери на благотворителния мини сезон на „ Като две капки вода “ , който се провежда дружно с Unicef и подкрепя дела, свързани с деца. 

Осем известни български персони пеят песни в тандем с малчугани, а феновете могат да гласоподават и в същото време да подаряват средства. 

На сцената се качиха обичаните звезди Калин Врачански, Краси Радков, Тити Папазов, Маги Джанаварова, Ненчо Балабанов, Вики от „ Мастило “, Люси Дяковска и Деси Слава. 

Накрая успеха в епизода сграбчи прочувствения Тити.

" Браво!!!! Ох..и аз съм ревлива като Тити, още рева от финала, който направи и...капя по екрана на телефона. мъгла. Страхотни!И идея, и всичко! Благодаря за страхотната вечер! "

" Браво за тази прелестна самодейност! Всички деца бяха неповторими! Талантливи и толкоз рационално приказват, че ми връщат вярата в България! Доброто е заразно! "

" Всички деца пяха с душа,браво няма значение кой е получил повече есемеси,децата са супер!! ".

Това гласят единствено част от стотиците зрителски отзиви след предаването. Макар че някои се несъгласни, че Тити е направил по-силно осъществяване от Деси Слава, всички се сплотиха, че самодейността е прелестна и заслужава аплодисменти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР