Новият автомобил на Ферари - SF-23, с който ще се

...
Новият автомобил на Ферари - SF-23, с който ще се
Коментари Харесай

В Италия: Новата кола на Ферари не страда от подскачане

Новият автомобил на Ферари - SF-23, с който ще се състезават през новия сезон във Формула 1 Шарл Леклер и Карлос Сайнц, не страда от отскачане при оптималната скорост в края на вършиме. Това са изводите, направени от няколко самостоятелни анализатори, гледали снимачния ден на отбора на “Фиорано ” 24 часа след представянето на новия автомобил в Маранело.

Ферари показа новия SF-23 пред почитатели на “Фиорано ”, като Шарл Леклер и Карлос Сайнц записаха общо 5 обиколки на пистата, а на идващия ден двамата караха по 50 километра всеки в рамките нас снимачния ден.

Освен инспекцията на главните системи на колата, инженерите на отбора са следили деликатно и дали ще се появи отскачане в края на дългата права на пистата на Скудерията. Но както се изрази източник от отбора, представен в италианските медии - даже не е имало и намек за появяването на отскачане при SF-23.
 Как Ферари избегна потреблението на снимачен ден при представянето на SF-23? Как Ферари избегна потреблението на снимачен ден при представянето на SF-23?
Тимът употребява снимачния ден и за събиране на информация за държанието на новия автомобил - Леклер и Сайнц караха с двойна тръба на Пито, а инженерите закрепиха спомагателни датчици в отворите на въздушните кутии, откъдето минават въздушните потоци, насочвани към радиаторите. Отделно от това отборът изпита и два разновидността за захващане на краищата на пода на колата, и в двата случая с железни обтегачи.
 Леклер: В началото на сезона с Карлос имаме равни шансове Леклер: В началото на сезона с Карлос имаме равни шансове
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР