Новият албум на Мистерията на българските гласове ще бъде официално

...
Новият албум на Мистерията на българските гласове ще бъде официално
Коментари Харесай

Мистерията на българските гласове с албум с участието на Лиса Джерард

Новият албум на " Мистерията на българските гласове " ще бъде публично на международният музикален пазар на 25 май 2018 година , оповестяват продуцентите му от Шуберт мюзик пъблишинг. Той носи звучното заглавие " BooCheeMish " и съдържа 12 нови творби, особено написани за световноизвестния български състав.
Това е и първият студиен запис на хорът от съвсем 20 години насам. У нас " BooCheeMish " ще бъде наличен за меломаните на CD, SACD, брошура с два CD, включващи и бонус тракове, плоча и бокс сет. Те ще са налични в България два дни преди международната премиера на албума и по този начин от 23 май, а след 25 май албумът ще бъде разполагаем и във всички цифрови платформи.
Раждането на " BooCheeMish " е плод на над двегодишна работа на хорът, продуцентският екип и всички останали участници. Специален посетител в него е австралийката Лиса Джерард - известна на меломаните като член на дуото Дед кен денс и като композитор и реализатор на кино музика. Тя е притежател на " Златен глобус " за музиката към кино лентата " Гладиатор ", основана взаимно с композиторът Ханс Цимер.
В албумът вземат участие още международният първенец по бийтбокс – SkilleR и немският перкусионист Дейвид Кукерман . С неповторимо наличие са и българските музиканти: Петър Миланов - китара, Христина Белева - гъдулка, Костадин Генчев – дудук и Димитър Карамфилов – контрабас. Албумът е продуциран от Шуберт Мюзик Пъблишинг, а песните в него са особено композирани от българският композитор и музикален продуцент на албума Петър Дундаков, от Лиса Джерард и от ирландският композитор Джулс Максуел. Официален пропагандатор на албума (извън България) е самостоятелната немска звукозаписна компания Професи Пръдакшънс.
На 12 юни световноизвестният бългаски хор и Лиса Джерард ще изнесат специфичен концерт във Варна - в границите на фестивалa Варненско лято.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР