Новият африкански вариант на коронавируса Омикрон вече се навърта наоколо.

...
Новият африкански вариант на коронавируса Омикрон вече се навърта наоколо.
Коментари Харесай

10 начина да спрем Омикрон

Новият африкански вид на ковид Омикрон към този момент се навърта в близост. Както постоянно - учените нямат единно мнение, обществото пък хептен. Едни школи споделят, че Омикрон не е чак толкоз рисков, други предлагат още няколко бустера за всеки случай. Така или другояче - и този вид на лошотия вирус ни обърква живота и би трябвало да измислим бърз метод да го разкараме. 
Ето няколко чалъма по какъв начин да стане тая работа. 
***
1. Ангажираме Пеевски да го популяризира.  Това е може би най-ефективната мярка против разпространяването на каквото и да е. Клетият Омикрон ще бъде сполетян от нерадостна орис, ще гние по хранилища и ще се търкаля, до момента в който го бракуват. 
2. Налагаме наказания на Омикрон по световния закон " Осемте джуджета ". И вирусът бяга в Дубай. Там той ще направи партия, ще се обажда известно време по скайп, по някое време ще се откаже.
3.   Помолваме се на Еманюел О-Макрон да го съкруши. Макрон против Микрон - микробът няма шансове! За признателност
ще сключим военна договорка за няколко милиарда - да купим ония подводници, които Австралия върна на Франция. Може също да обещаем, че ще ставаме франкофонска страна и отново да не станем. 
4. Пускаме микрона да си го въртят в Народното събрание. Ще си го разпределят между тях като министерски постове и места в комисиите. За нас нищо няма да остане. 
5. Връчваме на всеки Омикрон по един крив макарон, през който да гледа България. И вирусът ще се сплеска като домашна юфка. 
6. Организираме митинги, хепънинги, шествия и бдения, на които разгласяваме, че Омикрон не съществува и няма да робуваме на Тъмните сили, които ни лъжат. Тая мярка и до момента я прилагахме частично към алфабетите на вируса, но доста хора считат, че не е ефикасна. Да си считат! Всеки си има мнение, живеем в диктатура на персоналното мнение. Някои дори си имат по повече от едно персонално мнение, което използват съгласно публиката.
7. Купуваме от Швейцария новите машини за хуманни самоубийства. За Япония учените настояват, че Делта разновидността на ковид се е самоунищожил. Може би си е направил самооценка и харакири, само че в Япония културата е друга. Ако закупим от новите швейцарски машини, даже да не се самоубие вирусът, ще си имаме чудесна техника на склад - като оборудването на АЕЦ " Белене ". Сигурно с малко побутване на софтуера машините ще могат да се употребяват на идващите избори.
8. Пускаме в офанзива културния министър. Ако министър Минеков успее да изгони ГЕРБ от НДК, значи може да изгони всеки, откъдето и да било. Ще изгони и вируса като нищо. If you can make it there, you’ll make it anywhere, както се пее в песента. (Ако си съумял там, ще успееш на всички места.)
9. Пращаме Омикрона като сигнал до основния прокурор.  Той го смачква или го поставя на трупчета. После изяснява, че не се меси в работата на наблюдаващия прокурор. 
10. Плащаме на Фандъкова да открие новия вид на вируса. Тя ще го открие тържествено, ще резне лента, ще подреди моми с погачи, ще се снима с макет на вируса, ще каже, че това е една нова и дълго чакана облага за софиянци. После ще се окаже, че вирусът не е подготвен и би трябвало да му се вършат сума довършителни работи за още 10 млн. Ще изхарчим доста пари, но ще знаем, че тоя вирус за нищо не става. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР