Новият 5-звезден хотел във ваканционно селище Албена“, носещ името на

...
Новият 5-звезден хотел във ваканционно селище Албена“, носещ името на
Коментари Харесай

Хотел Амелия в Албена става част от немската верига Maritim

Новият 5-звезден хотел във ваканционно населено място „ Албена “, носещ името на първата жена, прелетяла Атлантическия океан Амелия Еърхарт, става част от най-голямата немска верига хотели Maritim. Договорът за партньорство бе подписан в края на м. септември в границите на публично посещаване в курорта на Петер Венел – ръководещ шеф на компанията Maritim Hotels International, отговаряща за експанзията на веригата отвън Германия.

„ Доверяваме се на Албена за повторно, откакто през 2019 година Paradise Blue Hotel 5* мина под нашата марка и стана първият в Източна Европа. Партньорството ни през миналите години се разви извънредно сполучливо, покривайки нашите най-високите стандарти. И удовлетвореността на гостите е доказателството за това. Ето за какво сме повече от щастливи да приемем хотел „ Амелия “ в фамилията на Maritim ”, сподели Петер Венел по време на взаимна среща с Маргита Тодорова, шеф „ Маркетинг и продажби “ и Маринела Цанева, шеф „ Експлоатация “ в „ Албена “ АД. Той добави, че немската компания е била привлечена от постигнатото високо качество по време на реконструкцията на Амелия, поставеният фокус в концепцията на хотела върху бутиковото преживяване на госта, и предлагането на авторска кулинария в заведенията за хранене и питейните заведения, което е в унисон с полезностите на Maritim. „ Нашата компания е фамилна и по тази причина постоянно сме вярвали в хората като движеща мощ за триумф. Инвестираме в тяхното професионално развиване, вършим ги съпричастни към задачите и вярванията ни, което в последна сметка се отразява върху качеството на крайния артикул. Това важи и за сътрудниците ни в Албена, които минават през регулярни фирмени образования, а огромна част от тях работят в наши хотели в Германия по време на зимния интервал “, сподели още той, като разясни, че всичко това се прави с една единствена цел – непрекъснатото възстановяване на обслужването и бизнес процесите.

„ Веригата Maritim е позната по света като пример в организирането на корпоративни и конгресни събития – с насъбран опит и неповторимо know-how, които към този момент сполучливо прилагаме в Paradise Blue. Включвайки към това дело и хотел „ Амелия “, обвързван с Paradise Blue чрез топла връзка, разширяваме опцията за разрастване на летния сезон и през пролетно-есенния интервал. Наличието на огромен SPA & Wellness център с лековита минерална вода пък дава спомагателна стойност и картбланш за целогодишна употреба в бъдеще “, показа Маргита Тодорова незабавно след подписването на договора. „ Вече отчитаме позитивите от наличието на Maritim в Албена, изключително при маркетирането на един от генеричните ни пазари, какъвто е немския. За гостите от Германия марката е основен фактор за покупка, тъй като е разпознаваема и подсигурява 5-звездно прекарване “, приключва тя.

Хотелската верига Maritim играе значима роля в развиването на хотелиерския бизнес в Германия от своето разкриване през 1969 година, развивайки се като най-успешната верига в страната. В портфолиото на компанията участват първокласни хотели в едни от най-космополитните столици по света, комфортни бизнес летищни хотели, приморски курортни комплекси, идилични фамилни хотели със SPA и голф инфраструктура. С включването на Амелия, веригата се обогатява с тематичен авиационен хотел, ситуиран на една от най-красивите елементи по българското Черноморие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР