Новите смартфони се предлагат с изключително много място за съхранение,

...
Новите смартфони се предлагат с изключително много място за съхранение,
Коментари Харесай

Как да освободите памет на всяко устройство с Android?

Новите смарт телефони се оферират с извънредно доста място за предпазване, като на пазара към този момент има устройства с памет от 1TB или даже повече, само че това директно се отразява и на цената им. Дори и да закупите устройство с повече памет, то също не е несъмнено дали в даден миг тя няма да ви е незадоволителна и просто да ви се появи досадното уведомление, което да ви прикани да освободите малко памет.

Точно за такива случаи е и днешния текст в който ще ви дадем няколко съвета за това по какъв начин да освободите памет на своето устройство, даже и към момента да имате задоволително.

1. Един от най-лесните способи за това е да употребявате безплатния инструмент на операционната система – Free Up Space. Може да го намерите в настройки в секцията „ Памет “. Чрез него може да изтриете краткотрайни файлове, остарели скрийншоти и други фотоси, които системата е решила, че не са толкоз значими и само заемат място.

2 .Друг метод, който още веднъж се намира в секция „ Памет “ е да видите какъв брой място ви заема всяко едно от приложенията ръчно и да го изтриете в случай че прецените или пък да изтриете обвързваните с него файлове или насъбраните краткотрайни такива. Така да вземем за пример в случай че употребявате приложение за обработка на фотоси и то резервира фотосите в галерията ви и в програмата, елементарно може да се отървете от фрагментите в програмата и да оставите единствено тези в галерията.

3. Сигурен метод за това да освободите място и до в множеството случаи в много огромни количества е да изтриете приложенията, които не употребявате. Най-вероятно устройството ви разполага с много такива. Игри, които към този момент не играете, разнообразни приложения, които сте употребявали един път или други сходни.

4. Отново добър метод за икономисване наизуст е качването на фотоси и видеа в разнообразни „ облаци “. Така те не заемат място на телефона ви и са налични във всеки един миг в който имате интернет връзка. Минусът тук е, че нормално по-големия размер за предпазване се заплаща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР