Новите шефове на Барселона продължават да се натъкват на пикантни

...
Новите шефове на Барселона продължават да се натъкват на пикантни
Коментари Харесай

В Барса плащали до 200 000 евро за клевети срещу Меси

Новите шефове на Барселона не престават да се натъкват на пикантни детайлности от работата на предшвествениците си.

Според Goal.com завърналият се на президентския пост Жоан Лапорта и неговият екип подозират тези преди тях в машинация поради избрани контракти. Течащият на “Камп Ноу” одит е открил голям брой договори на чиновници, които са били за суми тъкмо под 200 000 евро.

200 000 евро е най-ниската граница за хонорар или заплата, която би трябвало да бъде утвърдена от специфична комисия в клуба. Всичко под тази сума не предстои на подобен надзор. Намерени са разписки за изплатени хонорари от 196 000, 198 000 и 199 000 евро, като те са били свързани с плана “Espai Barca” за реорганизация и обновяване на клубната база и региона наоколо до нея.

Има съмнения, че и доста от тези контракти са били част от разкритата скандална процедура с компанията I3 Ventures, за която се оказа, че е била употребена от предходния необут Джосеп Мария Бартомеу за с онлайн изявления да се грижи за положителния имидж на президента, както и да петни престижа на персони като Лионел Меси, брачната половинка му Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта - всичките до един критици на тогавашния началник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР