Новите продукти на технологичния гигант Apple вече са тук. На

...
Новите продукти на технологичния гигант Apple вече са тук. На
Коментари Харесай

Apple представи нови модели iPhone и умен часовник, който пази здравето

Новите артикули на софтуерния колос Apple към този момент са тук. На събитие късно в сряда компанията показа модели iPhone, както и " интелигентен " часовник.

Показани бяха 5.8-инчовия iPhone XS и 6.5-инчовия iPhone XS Max, които ще бъдат пуснати на пазара по-късно този месец и за които се твърди, че са " най-усъвършенстваните устройства " на марката. Стартовата цена на втория модел е 999 $.





Представен бе и новият iPhone X R, чиято стартова цена е 749 $. Той ще бъде разполагаем през октомври. Има алуминиева рамка и стъклен тил, подобен дизайн и изненадващо се базира на същия нов и мощен чип A12 Bionic. Екранът е 6,1-инчов с LCD панел и с резолюция 1792х828 пиксела. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще се предлага с 64, 128 и 256 GB вградена памет.





Смартчасовници

От компанията демонстрираха и своето четвърто потомство смартчасовници, в които има съществени промени в дизайна и усъвършенствания в представянето им като медицински и здравни устройства.

Часовникът ще се продава в Съединени американски щати от 21 септември и ще бъде на цена от 399 $. " Часовникът на Apple е образован страж на вашето здраве ", съобщи оперативният шеф Джеф Уилямс, съобщи БГНЕС.

Смартчасовниците могат да засекат тежки рухвания, а датчици могат да ви създадат даже кардиограма. " Това е първият ЕКГ артикул, който е предлаган непосредствено на потребителите ", съобщи Уилямс. " Сега можете да си извършите електрокардиограма на всички места и единствено от китката ", добави той.

iPhone Xr, Xs, Xs Max, & Apple Watch Series 4 in 8 Minutes!https://t.co/tmPKLpXWDQpic.twitter.com/oL1ZKHrgPN
— Cody Crouch (@iTwe4kz) September 12, 2018

Детекторът за рухвания се чака да усъвършенства сигурността във заводи и други индустриални предприятия, както и да помогне на възрастни и хора с увреждания. " Идентифициране на рухването може да не ви звучи като проблем, само че изисква много сериозен разбор на данните ", съобщи Уилямс.

Ако човек падне и по-късно не се движи, часовникът ще извика незабавна помощ, добави още оперативният шеф. " Мога да видя деца да купуват часовници за своите родители, баби и дядовци ", сподели още той. " Смятам, че 4 серия ще бъде най-хубавата до в този момент ", уверен е Уилямс.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР