Новите модели от дългоочакваната серия P50 – P50 Pro и

...
Новите модели от дългоочакваната серия P50 – P50 Pro и
Коментари Харесай

Huaweistore.bg отбелязва старта на продажбите на P50 серията със специална изненада

Новите модели от дълго чаканата серия P50 – P50 Pro и P50 Pocket, могат да се поръчат авансово до 6 февруари и от онлайн магазина на Huawei в България - huaweistore.bg. При предварителна поръчка те идват в комплект с безжичните слушалки с отворен дизайн и интензивно шумопотискане Huawei FreeBuds 4.

Huawei P50 Pro е водач в мобилната снимка, предлагащ мощна четворна камера, която не се затруднява нито от бързо движещи се обекти, нито от ниска осветеност, нито от огромни дистанции. Той се предлага в цветовете Cocoa Gold и Golden Black. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 е 2199 лв..

Huawei P50 Pocket е новаторски сгъваем флагман, който не прави взаимни отстъпки нито с качеството на материалите и направата, нито с продуктивността, нито с опциите на камерата. Той е сбъдната фантазия на всеки, който търси по едно и също време авангарден дизайн и топ софтуерно предложение. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 e 2799 лв..

Онлайн магазинът, който отвори виртуални порти в края на предходната година, предлага редица улеснения при извършване на покупки като безвъзмездна доставка, заплащане посредством бакнова карта, банков превод или непосредствено при доставка, както и безвъзмездна линия за техническо обслужване и оторизиран сервиз.

Сега за почитателите има и още изкушаващи оферти. Всеки, който се записва за осведомителния бюлетин на huaweistore.bg, получава ваучер на стойност 10 лв. за извършване на покупки в онлайн магазина до края на февруари. А трима от записаните, на томболен принцип, ще завоюват и различен неповторим артикул, в който се срещат дизайнът и високите технологии – слънчевите очила с Bluetooth свързване за музика и диалози – HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II. Пълните правила и условия за тази акция може да намерите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР