Новите министри отварят чекмеджетата на старите. Те ще направят онази

...
Новите министри отварят чекмеджетата на старите. Те ще направят онази
Коментари Харесай

Кабинетът на Радев отваря чекмеджетата

Новите министри отварят чекмеджетата на старите. Те ще създадат онази инспекция на документите в тях, за която комисията по проверка на Мая Манолова не разполага с парламентарно време.

Особено, в случай че отпред на служебното държавно управление е, както се чака, президентският консултант по правните въпроси Бойко Рашков. Той и дясната ръка на Радев - ген. Стефан Янев, са любимци за длъжностен министър председател. Но президентът считал, че някогашният началник на Националното разследване Рашков е по-подготвен да се зарови докрай в килерите на властта.

11 май е денят, в който най-вероятно президентът Румен Радев ще разпусне Народното събрание и ще насрочи новите избори за 11 юли. С втори декрет президентът ще назначи служебното държавно управление. Това е самобитният отговор на президента към ГЕРБ, които по това време се събират на конгрес за рокади на провалени партийци и надъхване за изборите.

Още разбори по горещите тематики на деня и любопитни четива за почивните дни четете в новия брой на СТАНДАРТ, който към този момент е на пазара. В него ще намерите:

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР